Förskoleklass Hösten 2021

Välkommen till Strömsbergs Friskola och Förskoleklassen hösten 2021

För dig som har ett barn som i höst kommer ta ett stort steg i livet – nämligen att börja i Förskoleklass så är det viktigt att du väljer skola med omsorg!

Vi har några enstaka platser kvar vid vår förskoleklass som börjar hos oss till hösten 2021. Vår förskoleklass kommer att ha maximalt 12 elever.

Strömsbergs Friskola är en liten personlig skola med fokus på att varje elev skall synas och komma till sin rätt. Vi bedriver undervisning i åldersintegrerade klasser vilket innebär flera årskurser i samma klass så att äldre och yngre barn möts på ett naturligt och utvecklande sätt.

För oss vid Strömsbergs Friskola är närheten till naturen en viktig del av helheten, skolan har tillgång till skolskog, stora ytor och lekplatser, egen park, grillplatser och idrottshall.

Vid vårt fritidshem jobbar fritidspedagoger, lärare och rektor sida vid sida för att skapa de bästa förutsättningarna för en bra skoldag. För att underlätta för dig så har vi även egen skolskjuts till och från skolan på morgonen och eftermiddagen.

Information för blivande förskoleklass

I vanliga fall genomför vi alltid en informationskväll på skolan för dig som är intresserad av att låta ditt barn börja hos oss – Detta för att få chansen att träffa er och visa hur vi arbetar och även visa våra fina lokaler i Strömsberg.

Som alla vet så befinner vi oss just nu mitt i en fruktansvärd pandemi och därför är det inte lämpligt att samla en massa människor på en och samma plats – vi tycker det är mycket tråkigt men nödvändigt att avstå.

Om du är intresserad av att låta ditt barn börja hos oss så är du välkommen att kontakta oss – du hittar alla kontaktuppgifter här. Du kanske redan nu vet att du vill att ditt barn skall gå hos oss – gör då en ansökan här så fort som möjligt. Vi kommer då att återkomma till dig med besked om antagning och även bjuda in till besök och informationstillfällen framöver.

Håll även koll på vår Facebook-sida  – facebook.com/stromsbergsfriskola/ för de senaste uppdateringarna om vår verksamhet.

Varför ska jag välja att låta mitt barn gå vid Strömsbergs Friskola?

Om du söker en mindre och personlig skola med mycket kärlek och omtanke samt närhet till djur och natur så är Strömsbergs Friskola det rätta för dig!

Tveka inte – ansök till vår skola nu – fyll i din ansökan här

Eller kontakta oss om du vill veta mer.

Dela med dina vänner