Förskoleklass Hösten 2023

Välkommen till Strömsbergs Friskola och Förskoleklassen hösten 2023

För dig som har ett barn som kommer ta ett stort steg i livet – nämligen att börja i Förskoleklass så är det viktigt att du väljer skola med omsorg!

Vi har några  platser kvar vid vår förskoleklass som börjar hos oss till hösten 2023.

Strömsbergs Friskola är en liten personlig skola med fokus på att varje elev skall synas och komma till sin rätt. Vi bedriver undervisning i åldersintegrerade klasser vilket innebär flera årskurser i samma klass så att äldre och yngre barn möts på ett naturligt och utvecklande sätt.

För oss vid Strömsbergs Friskola är närheten till naturen en viktig del av helheten, skolan har tillgång till skolskog, stora ytor och lekplatser, egen park, grillplatser och idrottshall.

Vid vårt fritidshem jobbar fritidspedagoger, lärare och rektor sida vid sida för att skapa de bästa förutsättningarna för en bra skoldag. För att underlätta för dig så har vi även egen skolskjuts till och från skolan på morgonen och eftermiddagen – anpassat till vistelsetiden vid vårt fritidshem.

Är du nyfiken på oss?

Informationskväll

Onsdagen den 15/2 klockan 18.30 bjuder vi in till informationskväll hos oss på skolan. Välkommen att få information om hur vi arbetar, vilka vi är och se våra lokaler. Vi räknar med att runda av kvällen senast 20.00

För att vi skall kunna planera detta på ett bra sätt behöver vi en anmälan från dig – Den gör du enklast på webben här

Håll även koll på vår Facebook-sida  – facebook.com/stromsbergsfriskola/ för de senaste uppdateringarna om vår verksamhet.

Var finns vi?

Varför ska jag välja att låta mitt barn gå vid Strömsbergs Friskola?

Om du söker en mindre och personlig skola med mycket kärlek och omtanke samt närhet till djur och natur så är Strömsbergs Friskola det rätta för dig!

Tveka inte – ansök till vår skola nu – fyll i din ansökan här

Eller kontakta oss om du vill veta mer.

Dela med dina vänner